Skip to main content
Imatge de l'alcaldessa, Núria Parlon

Gaudiu de les propostes musicals de l'Auditori

 Arrenca la programació del primer semestre de l’any a l’Auditori Can Roig i Torres, que inclourà propostes amb les quals volem arribar a tots els públics, des de la voluntat didàctica i l’eclecticisme.

Carles Marigó al piano, Maria Camahort a la guitarra i David Domínguez a la percussió presentaran temes del seu darrer treball “Keep My Cows. S. XVI i XVII Re-imaginats”. Seguirà la pianista Yukiko Akagi amb “Diàlegs d’orient a occident”, amb obres de Takemitsu, Debussy, Benet Casablancas, Ichiganayi, Mompou i Chopin.

Christian Torres, al violí, i Paulina Dumanaite, al piano, interpretaran sonates romàntiques de Beethoven. I el Cosmos Quartet amb Helena Satué i Bernat Prat al violí, Lara Fernández a la viola i Oriol Prat al violoncel, ens oferiran obres de Debussy, Sotelo i Ravel.

Can Roig serà, així mateix, un dels escenaris de la nova edició del festival de flamenco de Santa Coloma de Gramenet, FlamencON, en el marc del qual el guitarrista Pepe Fernández presentarà el seu espectacle “Entre las cuerdas”. I els Jardins seran testimoni de la peculiar Juerga con Solera i de la cloenda de la jornada Flamenco en los Rincones, amb la participació estelar de Soleá Morente.

La IV Mostra Music & Roig aproparà a la ciutat l’activitat de solistes, grups instrumentals, orquestres i, de manera molt especial, la música de la banda de l’Escola Municipal de Música, en una programació que arribarà a Can Sisteré, el Museu Torre Balldovina i la xarxa municipal de biblioteques.

Els clàssics Concerts en 3/4 a càrrec del professorat de l’Escola, els concerts de Sant Jordi i dels Menuts, l’especial Santa Coloma Sona, la XVI Trobada de Corals Escolars i un extraordinari recital de cant coral completaran la nostra proposta.

Espero que aquesta programació sigui del vostre gust i que us deixeu seduir per la música més sentida i més sonada!


Núria Parlon Gil
Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet