Skip to main content
Imatge oficial alcaldessa

L’embriagadora experiència de la música en directe a l’Auditori

Comencem la nova programació semestral de l'Auditori amb molta il·lusió de retrobar-nos per gaudir de la música en directe en un equipament excepcional. Aquesta tardor us oferim interessants propostes centrades en el piano com a protagonista indiscutible de la nova programació de tardor, un instrument molt vinculat al talent dels i les grans concertistes de la nostra ciutat.

L'inici de la nova programació serà en la celebració del tradicional concert de la Diada Nacional de Catalunya, a càrrec de la Camerata Gramenet, conjunt instrumental format bàsicament per músics que han iniciat els seus estudis a l'Escola Municipal.

Seguirà un concert especial de la contrabaixista Paula Piñero, que presentar la seva primera formació amb un recital inèdit de música fusió, amb gran protagonisme de la clàssica. Per altra banda, la pianista Laura Andrés prendrà el relleu presentant l'obra conceptual que gira al voltant del planeta Venus. La concertista de dilatada carrera ha treballat també amb altres artistes de renom com Shakira i Ivette, i que també ha col·laborat amb alguns grups de teatre com La Cubana i Dagoll Dagom. Curiosa i versàtil, manté també altres projectes musicals de cinema i documentals.

 

 

Torna també en aquesta programació la pianista Yoko Suzuki, molt vinculada a la nostra ciutat. El seu treball sobre música de Granados va ser considerat com un dels millors discos de l'any en els Premis Enderrock. Vull destacar també els Hermanos Cubero, dos instrumentistes de folklore tradicional actuaran a l'Auditori, en el marc de les Jornades de Poesia en Llengües Peninsulars. Tancarà el cicle de tardor amb el concert de Lied Alemany i Cançó catalana a càrrec de la soprano Ulrike Haller i el pianista David Malet.

Dins la tornada de l'intercanvi a Palma (Mallorca), iniciat el passat abril per l'alumnat del Cor de l'Escola Municipal de Música Can Roig i Torres el Vocal Ensemble, tindrem l'oportunitat d'escoltar-los conjuntament amb la Coral Juvenil de Joventuts Musicals de Palma.

El cicle de concerts de l'Escola de Música continua amb l'activitat 'Musicalment', matinal familiar benèfica organitzat per l'Associació AMMAME i l'Escola Municipal de Música Can Roig i Torres. Aquest any, el repertori escollit estarà dedicat a les cançons del mític grup suec de música pop ABBA. Així mateix, l'alumnat de l'Escola Municipal de Música Can Roig i Torres participarà dins del cicle de concerts de l'Escola de Música amb els concerts de Santa Cecília, amb les Soirées Musicals, amb la participació del Cor Infantil Can Roig i Torres, amb el concert de la Banda dins les activitats de les festes d'hivern de la ciutat i amb els concerts esperats de Nadal de les corals, grups instrumentals i orquestres.

Amb la nova direcció de l'Auditori hem incrementat encara més la presència de bandes i artistes amb segell colomenc que ens faran viure i sentir experiències molt especials. Alhora continuem amb la línia d'oferir propostes a l'abast de totes les persones i butxaques. En aquest sentit, continuem amb el programa 'Cultura 18 Santa Coloma' l'objectiu del qual és facilitar l'accés gratuït al Teatre Sagarra i a l’Auditori per als/les joves que compleixin els divuit anys en el 2023. També facilitem descomptes fins al 50% als i les alumnes i familiars de l'Escola Can Roig i Torres que vulguin gaudir dels concerts previstos.

Espero i desitjo que feu vostra totes aquestes propostes i us deixeu emportar pel balsàmic i embriagador poder de la música en directe.

 

 

Núria Parlon Gil

Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet