Skip to main content
Núria Parlon

L’Auditori: noves propostes musicals i suport al talent colomenc

Us presentem la programació de tardor-hivern de L’Auditori de Can Roig i Torres, que obre de nou les seves portes com a part clau de l’oferta cultural de la nostra ciutat. Com sempre, amb espai i temps per a totes les disciplines: quant a música clàssica, iniciarà el cicle el concert de l’Associació Catalana de Compositors, a càrrec del guitarrista Carles Herraiz, i l’acabarà Grans Quintets per a clarinet de BCN5et, amb Salvador Francés, clarinet, Nausica Berni i Marta Escoz, violí, Albert Serra, viola, Andrea Gómez, violoncel.

 

En l’apartat de pop, el cantautor colomenc Christian Dorico ens presentarà el seu segon disc Desvanecidos, creat durant la pandèmia i en el qual llueix un bon grapat de molt diverses influències.

La proposta es completarà amb activitats musicals com el concert familiar Musicalment, organitzat per l’associació AMMAME, el tradicional Concert de Santa Cecília i les Soirées Musicals a càrrec del Cor Infantil i el Vocal Ensemble CRT.

I la banda de l’Escola Municipal de Música durà a terme una actuació especial dins del programa de la Festa Major d’Hivern, durant la qual també podreu gaudir de les activitats nadalenques de l’Escola, com el Concert de Nadal dels Menuts, els recitals dels cors infantil i jove i el Cor Ipharadisim, així com el Concert de Nadal de les Orquestres.

Ens enorgulleix enormement el caràcter del nostre Auditori com a plataforma de difusió de les diferents disciplines musicals, en especial del talent sorgit de la nostra ciutat.

Acabem l’any amb la millor música!

 

Núria Parlon Gil

Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet