Skip to main content

Trio Debussy

Trio Debussy, Christian Farroni, Frack Heudirard i Magdalena Barrera

24/05/2024 - 20:00

Descripció

Us donem la benvinguda a un programa que ressalta el mestratge de compositors de renom en una exhibició d'obres encisadores, meticulosament escrites per a la formació única de flauta, viola i arpa.

Comencem amb la "Sonatine en Trio" de Maurice Ravel, una joia de 1905 arranjada amb mestria per C. Salcedo. Ravel ens captiva amb la seva elegància i complexitat harmònica, creant una experiència sonora de sublim refinament.

Toru Takemitsu ens transporta al segle XX amb "And Then I Knew 'Twas Wind" (1992), una obra poètica que fusiona la sensibilitat japonesa amb elements avantguardistes, oferint un viatge auditiu captivador.

Jacques Ibert ens convida a explorar la seva visió musical a través dels "Dos Interludis" (1946), on la brevetat es converteix en una finestra cap a narracions sonores intrigants.

La "Sonata per a flauta, viola i arpa" (1915) de Claude Debussy, exponent de l'impressionisme, ens submergeix en un món de subtilitats tonals, destacant l'habilitat única de Debussy per crear atmosferes etèries per primera vegada en la història en aquesta configuració instrumental específica.

Concloem la vetllada amb la "Petite Suite" (1941) d'André Jolivet, una peça lleugera que fusiona el clàssic amb el contemporani amb gràcia i encant.

Cada obra és un capítol en aquest llibre sonor, una invitació a explorar la riquesa i diversitat de la formació flauta, viola i arpa.

Fitxa Artística

TRIO DEBUSSY
CHRISTIAN FARRONI - FLAUTA
FRANCK HEUDIARD - VIOLA
MAGDALENA BARRERA - ARPA

Entrades

24/05/2024

20:00

Preu: 8€

També pots adquirir la teva entrada a:

  • Divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20h.
  • Dues hores abans de cada representació.
  • Telèfon de taquilla: 93 462 40 54

També pots adquirir la teva entrada a:

  • A la taquilla del Teatre Sagarra, els divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20 h
  • Telèfon de taquilla: 93 462 40 54
  • A la taquilla de l’Auditori, una hora abans de cada concert.