Skip to main content

Nou programa de tardor a l'Auditori

- 00:00

Descripció

Nou programa de tardor a l’Auditori Can Roig i Torres

La segona meitat de la temporada de l’Auditori Can Roig i Torres començarà al setembre amb el tradicional concert de la Diada a càrrec de Camerata Gramenet, músics que es van iniciar a l’Escola Municipal de Música. La contrabaixista Paula Piñero el seguirà amb un concert especial presentant un recital inèdit de música fusió amb la música clàssica com gran protagonista.

La pianista Laura Andrés, ens presentarà la seva obra conceptual al voltant del planeta Venus. La concertista que ha treballat amb artistes de renom com Shakira i Ivette, ha col·laborat amb grups de teatre com La Cubana i Dagoll Dagom.

En el marc de les Jornades de Poesia en Llengües Peninsulars, actuaran Los Hermanos Cubero, instrumentistes de folklore acústic vinculat amb la música tradicional.

Torna la pianista Yoko Suzuki, molt vinculada a Santa Coloma amb el seu treball sobre música de Granados, considerat com un dels millors discos de l’any als Premis Enderrock. Tancarà el cicle  de  tardor amb el concert de Lied Alemany i Cançó catalana a càrrec de la soprano Ulrike Haller i el pianista David Malet.

Amb accent colomenc

Torna també l’intercanvi amb Palma de Mallorca, iniciat el passat abril per l’alumnat del Cor de l’Escola Municipal de Música Can Roig i Torres, el Vocal Ensemble. Tindrem l’oportunitat d’escoltar-los conjuntament amb la Coral Juvenil de Joventuts Musicals de Palma de Mallorca.

El cicle de concerts de l’Escola de Música continuarà amb la matinal familiar i benèfica que organitza l’Associació AMMAME i l’Escola Municipal de Música Can Roig i Torres, ‘Musicalment’, amb un repertori dedicat a les cançons d’ABBA.

Finalment, l’alumnat de l’Escola Municipal de Música Can Roig i Torres participarà dins del cicle de concerts de l’Escola amb els concerts de Santa Cecília, les Soirées Musicals, amb la participació del Cor Infantil Can Roig i Torres i amb el concert de la Banda, coral i instruments dins les activitats de les festes d’hivern.

Entrades no disponibles

00:00

També pots adquirir la teva entrada a:

  • Divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20h.
  • Dues hores abans de cada representació.
  • Telèfon de taquilla: 93 462 40 54

També pots adquirir la teva entrada a:

  • A la taquilla del Teatre Sagarra, els divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20 h
  • Telèfon de taquilla: 93 462 40 54
  • A la taquilla de l’Auditori, una hora abans de cada concert.