Skip to main content

Associació Catalana de Compositors

Carles Herraiz

11/11/2022 - 19:00

Descripció

Carles Herraiz es va iniciar en la música a Santa Coloma de Gramenet, ciutat on va viure la seva infància i joventut. Va començar els seus estudis al Conservatori de Badalona i els va finalitzar al Consevatori Superior Municipal de Barcelona amb matrícula d’honor. La seva formació va continuar amb mestres com José Tomàs, Armando Marrosu, David Russell, Leo Brouwer, Álvaro Pierri, Eduardo Fernández, Manuel Barrueco, Gerardo Arriaga, Elliot Fisk, Pepe Romero i Rafael Cañizares, entre d'altres.

En els darrers anys s’ha dedicat a estudiar el repertori contemporani per a guitarra i, fruit d’això, ha estrenat obres de compositors espanyols (Carles Guinovart, Jordi Rossinyol, Nino Díaz, Delfín Colomé i José Pablo Polo) tant per a guitarra sola com per a duo de contrabaix i guitarra. El seu últim enregistrament en  disc compacte, Un Sueño en la Floresta,  està dedicat a la música per a guitarra de compositors sud-americans.

Ha actuat com a solista, amb grups de música de cambra, orquestres simfòniques, quartet i duos a diferents ciutats espanyoles i també a Andorra, Itàlia, Cuba, Mèxic i Corea del Sud. Així mateix, la seva interpretació ha estat premiada en concursos nacionals i internacionals d'Espanya i Itàlia, com ara els que es  celebren a Zarautz, Comillas, Cuenca, Granada, Lleida, Sassari i Mottola.

La seva carrera interpretativa ha estat lligada des de sempre a la docència i, en aquest sentit, Carles Herraiz ha impartit classes en cursos de festivals nacionals i internacionals i des de l'any 1995 és professor del Conservatori Municipal de Lleida.

 

 

 

 

Fitxa Artística

Concert de guitarra, a càrrec de Carles Herraiz, en què s’estrenaran obres contemporànies de compositors i compositores de Catalunya. Obres de David Llorens, Maria Rosa Ribas, Alícia Coduras, Chirstiaan de Jong, Víctor Vallés, Lluís Mª Bosch, Antonio Velasco, Luis Gàsser, Armand Grébol i Marcel Olm.

Imatges

Entrades no disponibles

11/11/2022

19:00

També pots adquirir la teva entrada a:

  • Divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20h.
  • Dues hores abans de cada representació.
  • Telèfon de taquilla: 93 462 40 54

També pots adquirir la teva entrada a:

  • A la taquilla del Teatre Sagarra, els divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20 h
  • Telèfon de taquilla: 93 462 40 54
  • A la taquilla de l’Auditori, una hora abans de cada concert.